tisdag 18 januari 2011

IPAD 2 fall yta, återuppväcka SD brand-kortplats och tillsätt en nypa mysterium med innanlåret cutout

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/ipad-2-cases-surface-rekindle-sd-card-slot-fire-and-add-a-pinch/:
Det finns oftast lika roligt att vara hade innan en Apple-produkt lanseras som finns efter, och denna kommande IPAD 2 anordning är inget undantag . Den senaste scuttlebutt den har fallit för kommer artighet av vissa fall som har dykt upp i Kina - AppleInsider och MIC Gadget har oberoende hittat IPAD 2 skal som har nästan identiska cutouts - med den resulterande påståenden som pekar på ett bakåtvänd kamera, en SD-kortplats, och kanske även en Mini DisplayPort kärl. Våra egna källor har bekräftat de två förstnämnda, men de sistnämnda, en miniatyriserad videoutgång redan ingick i MacBook är en ny utveckling och mindre av en säkerhet. Då igen, titta på storleken på hålet lämnar få alternativ (och en USB-plats är ytterst osannolikt), så vi är villiga att tro att en Mini DisplayPort kommer att vara en inkludering Apple gör för saken av att erbjuda valfrihet - även där man föredrar att du skickar din videoströmmar över en untethered airplay anslutning.

Fortsätt läsa IPAD 2 fall yta, återuppväcka SD-kortplats eld kort och lägg till en nypa mysterium med innanlåret cutout

IPAD 2 fall yta, återuppväcka SD-kortplats eld kort och lägg till en nypa mysterium med innanlåret cutout ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 02:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AppleInsider , MIC Gadget | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar