tisdag 18 januari 2011

Griffin stompbox pedalen ger autenticitet till IPAD gungning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/18/griffin-stompbox-pedal-board-brings-authenticity-to-ipad-rocking/:
Användare av iShred Live IOS app (ingen relation till det här ) har nu en pedalen för att göra jobbet för, ja, en pedal styrelse. Fram tills nyligen tillät app spelare att ansluta sina elektriska gitarrer till en iPhone eller IPAD och använda aktuella enheten som en förstärkare, med en nära oändlig mängd pedalen effekter inom räckhåll. Letar du efter ett sätt att göra upplevelsen mer autentisk, Griffin samarbetar med folk på Frontier Design Group att skapa stompbox, som enligt Griffin: s hemsida, "effektivt återskapar upplevelsen av en verklig pedalen." Den har fyra separata fot växlar, som kan tilldelas särskilda effekter av användaren, och ansluter till IPAD eller iPhone med en 1-meter lång dockningsstationen - gitarr samband kablar säljs separat. Nu framtiden Peter Framptons av världen kan skala tillbaka på ställtiderna och koncentrera sig på att deras gitarrer prata.

Griffin stompbox pedalen ger autenticitet till IPAD gunga ursprungligen visades på Engadget on Tue, 18 Jan 2011 07:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocket-lint | källa Griffin | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar