torsdag 6 januari 2011

AirStash trådlös flash-enhet med media streaming och WebDAV uppdatera hands-on (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/airstash-wireless-flash-drive-with-media-streaming-and-webdav-up/:
Kom ihåg våra goda vänner från AirStash på förra årets CES ? Tja, i år är de tillbaka med samma trådlösa lagring dongle, men nu stärkts i och med ny firmware och smartare sätt att överföra filer till och från dina mobila enheter. Som tidigare är det AirStash huvudsak en SD-kortläsare som kan nås som en vanlig USB-lagringsenhet eller en grundläggande skrivskyddad fil server via WiFi uppbindning, vilket den mottagande enheten inte kräver en kortläsare eller en USB-värd. Efter önskemål från många användare är AirStash nu sista handen vid en HTML5-baserad web app och en fri infödd IOS app, som båda erbjuder i-app bläddra bland bilder och media streaming, inklusive HD-videor och Apple DRM-innehåll på Ios (kopplas till rätt Apple-ID, förstås).

Det som förvånade oss verkligen var påståendet att AirStash s minimala 600mAh cell kan göra streaming för cirka fem timmar, oavsett typ av media. Som sagt, vi bara fick en demo med en standard-definition video clip, och även det tog ca 25 sekunder att buffra över 802.11g WiFi, så ni kan föreställa er hur många solnedgångar man kan se i väntan på en HD-klipp att ladda. Med ungefär en hel månad från release, tycker AirStash den kan skjuta lastning hastighet upp i tid för lanseringen, så vi får se. Läs vidare för att se de andra nya funktioner.

Fortsätt läsa AirStash trådlös flash-enhet med media streaming och WebDAV uppdatera hands-on (video)

AirStash trådlös flash-enhet med media streaming och WebDAV uppdatera hands-on (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, januari 6, 2011 10:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar