torsdag 6 januari 2011

Sennheiser sofistikerade CXC 700 hörsnäckor tout tre nivåer av brusreducering TalkThrough funktionalitet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/sennheisers-sophisticated-cxc-700-earbuds-tout-three-levels-of/:

Sennheiser har en grej för trav ut kittlande nya varor på den årliga Consumer Electronics Show, och i år har visat sig inte vara annorlunda i det avseendet. Ljudet specialist har nyligen infört en av de mest fullutrustad headsets vi sett på ganska lång tid, med CXC 700 skryter inte en, inte två, utan tre nivåer av brusreducering. Den newfangled NoiseGard / Digita l teknik ger ägarna en Trifecta av brusreducerande profiler, med var och en optimerad för något annat. I själva verket kommer vi att meddela Senn göra förklara här:
"Mode 1 absorberar lågfrekvent buller i synnerhet (100 till 400 Hertz), såsom motor buller från tåg, bussar eller små flygplan passageraren. Läge 2 fokuserar på Brusreducerande på medellång frekvensområdet (400 till 3000 Hertz), som är orsakas framför allt av luftkonditioneringssystem i stora passagerarflygplan eller kontorsbyggnader. Mode 3 har ett särskilt brett frekvensområde (100 till 3000 Hz), och kombinerar den brusreducerande effekt på medellång och låg frekvensområden. Som ett resultat , bakgrundsljud med olika buller komponenter, till exempel den som sker på flygplatser, järnvägsstationer och tunnelbanestationer, effektivt kan undertryckas, men med en något lägre brusreducerande resultat än i de två första lägen. "
I fall det är inte tillräckligt för att övertyga dig, de erbjuder en frekvensfunktion på 20 Hz till 21.000 Hz, och de kommer fungera bra (om än sans brusreducering) även om din AAA batteri kölar över. Kontroller är inbäddade i kablage, och användare kan aktivera TalkThrough fungera om de hellre vill föra en konversation med någon utan att faktiskt ta bort deras hörlurar. Dessutom förändras mellan NoiseGard profiler och aktivering av TalkThrough funktion som anges av både en akustisk och en visuell signal. Bolaget kommer att skeppas dessa med en 4,5-fot lång kabel, under flygning adapter, 6,35 mm teleplugg adapter, en liten väska och ett membran beskyddare, med försäljning som börjar senare denna månad för ca $ 320.

Fortsätt läsa Sennheisers sofistikerade CXC 700 hörsnäckor tout tre nivåer av brusreducering TalkThrough funktionalitet

Sennheiser sofistikerade CXC 700 hörsnäckor tout tre nivåer av brusreducering TalkThrough funktionalitet publicerades ursprungligen på Engadget tor, 6 Januari, 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar