torsdag 6 januari 2011

Razer Switchblade: 7-tums ficka spelkoncept blåser våra sinnen sex sätt från söndag

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/razer-switchblade-7-inch-pocket-gaming-concept-blows-our-minds/:
Den vackraste sak att komma ut ur CES 2011 ? Showen är inte över ännu, men vi är rädd att säga att Razer är Switchblade är enheten att slå. Innan du går få din förhoppningar upp, måste vi (tyvärr) påpekar att detta här spel handdator är utan ett koncept, men med tanke på att Toshiba Libretto W105 gjort det till butikshyllorna ( om men för ett ögonblick ), vi hoppas och bad att den Switchblade också kan hitta sin väg till en produktionslinje. Lite är känt om själva enheten, men Razer har föreställt mig att det med hjälp av ett par 7-tums multitouch displayer samt ett lager av taktil, dynamiska tangenterna på den nedre skärmen. Ungefär som Optimus Maximus från förr, tangentbord skulle detta göra det möjligt för spelare att placera olika skärmar under beroende på titel, och även inom ett spel, kan du föreställa dig nycklarna flytta till svars för olika POVs, nivåer, scenarier, etc. Internt begreppet är uppbyggd kring en Intel Atom-processor, men det finns inga ord om vilken typ av GPU skulle arbeta vid sidan av det. Tråkigt nog Razers ovillig att prata pie-in-the-sky detaljerna när det gäller pris och release, men om fyra miljoner kommentarer att dyka upp under tiggt och bett för företaget att ta detta kommersiella ...

Fortsätt läsa Razer Switchblade: 7-tums ficka spelkoncept blåser våra sinnen sex sätt från söndag

Razer Switchblade: 7-tums ficka spelkoncept blåser våra sinnen sex olika sätt från söndag publicerades ursprungligen på Engadget tor, 6 januari 2011 11:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Razer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar