torsdag 6 januari 2011

Sony intron nya VAIO L-serien Touch HD PC / TV allt-i-ett och VAIO F 3D laptop

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/05/sony-intros-new-vaio-l-series-touch-hd-pc-tv-all-in-one-and-vaio/:
Det är på tiden Sony släppte några av sina Bravia lärdomar över till VAIO sidan av saken, och både nya L-serien allt-i-ett och VAIO F 3D laptop tydligt visa Sonys teater rötter hem. L-serien kan tyckas vara bara ännu en multitouch 24-tums AIO, men displayen är omgiven av en ny infraröd gräns som innehåller genvägar för att stänga fönster, öppna program eller stänga av maskinen. Vad är poängen med det? Sony säger oss att det byggdes för att dra nytta av den extra skärmen fastigheter och lägga till några enkla genvägar på Windows 7. Förutom att Core i7-drivna system har HDMI in och ut hamnar om du vill bara använda systemet som en display och kan konfigureras med en Blu-ray-enhet / brännare för att skriva alla de som registrerats Jersey Shore episoder. Vi sa ju att det var mer som en TV än tidigare versioner. Börjar på $ 1,200, kan L vara konfigurerat enligt din smak, men alla modeller kommer med NVIDIAs senaste GeForce GT500M grafik, Dolby Home Theater högtalare samt ett trådlöst tangentbord och mus.

På mer rörliga sida, det tog Sony sin 3D-talanger ner till 16-tums VAIO F-serien. Packning Intels andra generation fyrkärniga Core i7-processorer och NVIDIAs senaste GeForce GT540M GPU är F inte bara en mor till en speldator, men dess inbyggda 3D-sändare, LED Full HD 3D bakgrundsbelysning, och dess 1920 x 1080 - upplösning ger en häcklaren av en tittarupplevelse. Sony använder Nvidias 3D-teknik i kärnan, men det är också gjort några betydande justeringar på toppen för att öka uppdatera priser och betraktningsvinklar. Åh, Och nämnde vi att den har en 3D-knappen för att konvertera 2D video och Blu-ray och DVD till 3D i realtid? Det är ganska mycket multimedia laptop av året, men vara beredd att avsätta $ 1.700. Både F-serien 3D och L-serien kommer att finnas tillgänglig nästa månad från Sony, men det bör inte dröja länge innan vi kan ge dig lite mer intryck från mässan. Tills dess njuter drömmer upp vad du skulle göra med något av dessa med skott nedan och pressmeddelanden efter rasten.

Sony intron nya VAIO L-serien Touch HD PC / TV allt-i-ett och VAIO F 3D laptop ursprungligen visades på Engadget , ons, 5 januari 2011 20:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar