torsdag 6 januari 2011

Sony lanserar nya Homeshare nätverk högtalare, iPhone bryggor och Wi-Fi universalfjärrkontroll

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/sony-unveils-new-homeshare-network-speakers-iphone-docks-and-w/:
Vi har inte hört mycket om Sonys Homeshare trådlöst nätverksprotokoll sedan den första surrar i 2008 , men baserat på dagens Meddelanden, det är ganska tydligt att Sony planerar att ramp upp saker i 2011. SA-NS300 och SA-NS400 är två nya trådlösa nätverk högtalare avsedd för att sända musik från en mängd källor som DLNA-kompatibla datorer eller BRAVIA Internettjänster musik finns på Sonys senaste Blu-ray-spelare . iPhones och iPods kan gå in på streaming kul när de placeras i Homeshare kompatibel NAS-SV20i och NAC-SV10i bryggor. Eftersom alla dessa komponenter går bortom din genomsnittliga IR controller, har Sony släppt vänligen Homeshare pekskärm RMN-U1 Wi-Fi universalfjärrkontroll också. Med hjälp av sin verksamhetsbaserad styrning alternativ, tillåter den avlägsna de investerat i Homeshare systemet för att skicka musik under hela deras nätverk och utsikt en mängd ögongodis - Du vet, som skivomslag. Ännu mer intressant är att Sony säger alla komponenter kommer att finnas tillgänglig i mars för mellan $ 200 och $ 300 beroende på enheten, vilket är långt under de fyra punkterna siffran priset på dess tidiga Homeshare redskap. För mer information, slå upp pressmeddelandet nedan.

Fortsätt läsa Sony lanserar nya Homeshare nätverk högtalare, iPhone bryggor och Wi-Fi universalfjärrkontroll

Sony lanserar nya Homeshare nätverk högtalare, iPhone bryggor och Wi-Fi universalfjärrkontroll som ursprungligen visades på Engadget tor, januari 6, 2011 05:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PR Newswire | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar