torsdag 6 januari 2011

Nyko CES 2011 spel perifera lineupen: Intercooler STS, Perfect Shot Pro och mer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/nykos-ces-2011-gaming-peripheral-lineup-intercooler-sts-perfe/:
En nypa av spel här på den årliga Consumer Electronics Show? Ja, vi tar det. Nyko "bara är avslöjade en skottkärra full av nya varor till por över vid årets upplaga av showen, och vi får en känsla av att PlayStation Flytta ägare vara särskilt kommer nöjd med vad som erbjuds. För PS3, outfit har visat att dess Raven Standard och Raven Alternativa styrenheter sjöfarten nu för $ 34,99 styck, vilket är 2 - / 4-portars laddstationen. Flytta på nyare varor är Power Shot för Flytta en nymodig gevär fäste (se ovan) för Sonys spela på motion spel med en MSRP det är inte helt slutgiltig och en beräknad release datum i mars 2011. Dessutom finns det en pistol-liknande Perfect Shot för Move (även sjöfarten i mars på ett pris som är TBD), och om du letar efter en liknande laddning lösning för din Xbox 360, Charge Base S kommer att göra just det för $ 24.99.

Komiskt nog år är detta den avkastning som de ökända Intercooler, men förhoppningsvis STS versionen kommer inte att orsaka Xbox 360 S till gå upp i rök . För dem som gillar att ta chanser, kommer den drabbade detaljhandeln nästa månad $ 19,99. Utgående saker är de Perfect Shot Pro för Wii, som är en omarbetad version av den ursprungliga Perfect Shot som funktioner vibration stöd, det kommer fartyget i april för precis runt $ 20. Chef på tidigare avbrottet för full release, eller spendera några dyrbara minuter gräva i ögongodis nedan. Eller både och.

Fortsätt läsa Nyko CES 2011 spel perifera lineupen: Intercooler STS, Perfect Shot Pro och mer

Nyko CES 2011 spel perifera lineupen: Intercooler STS, Perfect Shot Pro och mer ursprungligen visades på Engadget tor, januari 6, 2011 06:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar