torsdag 6 januari 2011

Recon detaljer next-gen GPS goggle teknik: Android, Bluetooth, ändlösa fantasier

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/recon-details-next-gen-gps-goggle-technology-android-bluetooth/:
Och du trodde de Recon-Zeal Transcend glasögon från i höstas var hot stuff. Sanningen ska fram, de fortfarande, men Recon Instruments planer för framtiden göra detta verkar rent vardagliga. Här på CES , företaget har visat just sin nästa generations teknik, som bör vara ingrodd i sin nästa rad av specifikationer. Den stora nyheten här är att den reviderade plattformen kommer att baseras på Android, som gör det möjligt för utvecklare att hantverk apps och i sin tur till ägare anpassa sin GPS-glasögon på sätt som inte tidigare var möjligt. Dessutom kommer tekniken att finnas tillgänglig separat från bolagets egna glasögon, med en "kick fit" version färdiga att arbeta med Uvex, Alpina och Briko produkter. Bärare kommer sedan att kunna navigera genom den interaktiva LCD i realtid med hjälp av en trådlös fjärrkontroll och Recon hoppas att så småningom hantverk första par glasögon med en realtids-navigationssystem. Du får även Bluetooth-funktioner så att användarna i kontakt med sina smartphones och se deras musik spellistor, nummerpresentation och SMS. Chef på tidigare avbrottet för full nedgångna, och gör ditt bästa för att inte få dem för stora förhoppningar. Som om det inte är för sent för det redan.

Fortsätt läsa Recon detaljer nästa generations GPS goggle teknik: Android, Bluetooth, ändlösa fantasier

Recon detaljer next-gen GPS goggle teknik: Android, Bluetooth, ändlösa fantasier ursprungligen visades på Engadget tor, 6 januari, 2011 09:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar