torsdag 6 januari 2011

Sony Ericsson: ingen OS-uppdateringar för Xperia X10 utöver Android 2.1, det är bättre än 2,2 i alla fall

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/sony-ericsson-no-os-updates-for-xperia-x10-beyond-android-2-1/:
Farsen som har Sony Ericssons klumpiga, försenad , och välförtjänt baktalade Android uppgradering berättelse för Xperia X10 familjen är på väg att passande dumt slut. Ifrågasatts av Android gemenskapen om möjligheten av en Froyo (Android 2,2) uppgradering för sin ursprungliga uppsättning av Android telefoner, team har precis kommit SE ut och erkände att det blir någon framtid OS uppgraderingar, åtminstone i termer av Android iterationer. X10, X10 Mini och X10 inte överges, inte alls, men det enda program förbättringar som du kan se fram emot kommer direkt för Sony Ericsson. Företaget ser knappast detta som en dålig sak, men att döma av den senaste tidens tweet tillkännage sin uppfattning att ett SE-anpassade Eclair smakar bättre än Googles orörda Froyo. Vi skulle protestera, men vad tjänar det till?

Sony Ericsson: ingen OS-uppdateringar för Xperia X10 utöver Android 2.1, det är bättre än 2,2 i alla fall ursprungligen visades på Engadget tor, 6 Jan 2011 10:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Android gemenskapen , @ SonyEricssonUK (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar