torsdag 6 januari 2011

Apples Mac App Store går live

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/apples-mac-app-store-goes-live/:
Jo det officiella pojke och flickor - Apples Mac App Store är live i morse, och tillgänglig för bruk och missbruk via en Snow Leopard uppdatering (version 10.6.6 att vara exakt). OS X-program marknaden tar företagets vilt framgångsrika IOS App Store till sin logiska slutsats, vilket en ordnad, strukturerad erfarenhet app köpa till stationära och bärbara datorer över hela världen. Butiken kommer att lanseras med över 1.000 titlar, inklusive Apple standarder, exempelvis iLife brutit ut i olika delar (iPhoto, iMovie, GarageBand) säljer för $ 14,99 styck, Pages, Keynote och Numbers $ 19,99 styck, och banken-breaking Aperture för $ 79.99. Naturligtvis finns kommer även att tredje part apps närvarande vid lanseringen, inklusive Autodesk Sketchbook Pro, Pixelmator, Cheetah 3D och Flight Control HD (ja, en hamn av IPAD versionen).

Själva programvaran kommer att vara ett separat program som fungerar ungefär som på App Store som ger anmälningar uppdatera och en universell installationen. Denna process, märk väl, kommer att ingå i kraven för att få din ansökan in i butiken, tillsammans med Apples berömda riktlinjer för innehåll - så vi är säkra på att vi kommer att se några upprörda devs med smärtsamma avvisande berättelser. Eller kanske inte. Vi vet att företaget planerar på att få många bekanta utvecklare in i butiken, men vi vet också att en del av vad Apple söker kanske inte gel med, säger ... Adobes installation förfaranden (eller sämre). Oavsett, är just nu antalet apps tillgänglig små, men du kan räkna med att det växer snabbt nu att det är öppet för alla. Vi kommer att göra en mycket djupare dyk på den erfarenhet och rapportera tillbaka - tills dess, om du använder det, låt oss veta vad du tycker i kommentarerna.

Apples Mac App Store går live ursprungligen visades på Engadget tor, 6 januari 2011 08:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar