torsdag 6 januari 2011

Apple patentansökan föreslår ännu fler möjliga gester för iPod

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/apple-patent-application-suggests-yet-more-possible-gestures-for/:
Apples redan lagt några grundläggande gest kontroller för att använda på sin sjätte generation iPod nano , men en nyligen publicerad patentansökan tyder på att det kan ha någon finare design för en no-look gränssnitt av slag. Som ni kan se ovan, Apples hjälp av en nano i sina illustrationer för patentet, men det faktiska påståenden tyder på att gester nödvändigtvis inte skulle kräva en skärm alls - möjligen för något liknande det som back-sida gränssnitt som också dök upp i en Apple patentansökan? När det gäller gester själva, skulle de innebära tydligen saker som ett enda tryck för att pausa eller spela, dubbel klicka på för att hoppa framåt, en trippel du vill hoppa tillbaka, och en cirkelrörelse för att justera volymen. Naturligtvis var det tidigare nämnda patentansökan publicerades 2007 och vi har ännu inte sett något resultat av det, så du kanske inte vill hålla andan för detta heller.

Apple patentansökan föreslår ännu fler möjliga gester för iPod ursprungligen visades på Engadget tor, 6 januari 2011 03:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TUAW | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar