torsdag 6 januari 2011

Canon PIXMA MX882 hands-on: en allt-i-ett med superkrafter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/canon-pixma-mx882-hands-on-an-all-in-one-with-superpowers/:
Skrivare är inte ofta få oss varma och besvärade, men Canon är PIXMA MX882 har verkligen oss förbryllad. De viktigaste dra är att dubbla funktion panelen på framsidan, som kombinerar en 3-tums LCD med en unik uppsättning av hårda tangenter som har dynamisk visar nedan som ändras beroende på vilken funktion du försöker ansluta till. Till exempel när du går till skicka ett fax, vänder de till en knappsats, och ändra till andra relaterade knappar om du vill kopiera eller skanna. På toppen av det, det blev stöd för IOS och Android Canon foto apps utskrift, liksom inbyggt WiFi och Ethernet. För att ytterligare sockra affären, det blev dubbelsidig scanning och utskrifter, tillsammans med fem enskilda bläckpatroner färgstryck så om du kör på ut av en färg, behöver du inte byta ut hela. Åh, nämnde vi att det kostar mindre än $ 200? Ja, sa vi ju att det var bra.

Canon PIXMA MX882 hands-on: en allt-i-ett med superkrafter som ursprungligen visades på Engadget tor, 6 Jan 2011 02:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar