torsdag 6 januari 2011

Honeycomb kommer inte att kräva dual-core processorer som minimikrav för maskinvara som spec

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/honeycomb-will-not-require-dual-core-cpu-as-minimum-hardware-spe/:
Åh, det gör detsamma då. Googles ständigt informativ och ständigt kunniga Dan Morrill har berövad världen från den falska tron att Android är " gjorda för tabletter "iteration, alias Honeycomb, kommer att kräva en processor med dubbla kärnor som ett minimum för att köra. Dan säger att det finns några särskilda CPU krav för blivande Android 3,0 tabletter för att möta och vi bör alla luta dig tillbaka, slappna av och njuta av vår frukost. Det är uppmuntrande att notera, men låt oss inte läsa mer i det än vad som sägs - medan Honeycomb kanske inte tekniskt kräva en dual-core Beastie till makten, det finns en anledning till att Motorola Xoom (som snart kommer att bli den första enheten att erbjuda Honeycomb ombord) inleder med en Tegra 2 chip inuti.

[Tack, Dean]

Honeycomb kommer inte att kräva dual-core processorer som minimikrav för maskinvara spec ursprungligen visades på Engadget tor, januari 6, 2011 10:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Dan Morrill (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar