fredag 14 januari 2011

App recension: kijjaa! (Video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/app-review-kijjaa-video/:
Vi är vana att se alla möjliga läckra rörelse-baserade spel på smartphones, men här är något lite annorlunda: en retro-tema desktop 3D flashspel som använder er IOS produkten som en accelerometer och gyroskop-baserade trådlösa handkontrollen. Syftet med kijjaa! Det är enkelt: bara flyga din båt runt, skjuta ner eller undvika fiender, och plocka upp extra liv. Oroa dig inte, det finns ingen jailbreaking inblandade här - allt vi behövde göra var att besöka kijjaa.com / luft, och sedan kopiera koden till vår IOS app för att fastställa kopplingen via WiFi eller 3G.

Det finns ingen allvarlig utmaning i kijjaa! - Baserad på App beskrivning på iTunes, spel är utformade med studenter och arbetare kontoret i åtanke, så det är perfekt för dem som söker en rolig snabbis under sin korta pauser. Vi skulle säga att det svåraste är att försöka kringgå spöken som dyker upp slumpmässigt i kort varsel, men vad som verkligen irriterade oss var de enstaka kontroll släpar som dök upp även via WiFi. Hur som, för en PR $ 0,99 lockpriser (70 procent prisfallet slutar den 17 januari), har spelet gått mycket längre än de flesta andra spel har och det kommer bara bli bättre - redan på gång är Game Center-stöd, nya fiender, nya bonusar, och resultat. Förhoppningsvis utvecklaren kommer också att kasta in några fler chiptune ljudspår också. Demo video efter rasten - det ganska får dig att vilja detta på Apple TV också, inte sant?

Fortsätt läsa App recension: kijjaa! (Video)

App recension: kijjaa! (Video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 13:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar