fredag 14 januari 2011

Teenage Engineering OP-1 synthesizer nu tillgänglig för pre-order, tur vi sin skinande nya funktioner (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/teenage-engineering-op-1-synthesizer-now-available-for-pre-order/:
I en tid av synth-leksak överbelastning, den OP-1 gör definitivt sin sak att ställa sig själv bortsett från förpackningen. Det skulle inte ha förvånat oss om det aldrig kom ut, att bara försvinna in i etern som de flesta alltför bra-att-vara-sant hårdvara tenderar att göra. Men den fina svenskar Teenage Engineering är i Anaheim för NAMM med en produktionsmodell på golvet, och nu är det verkligen, verkligen upp för pre-order (låt 8 veckor för tillverkning och bearbetning) för 799 $ på deras sajt. Det finns båtlaster med uppdateringar från OP-1's vi har sett tidigare: den lilla vita plattan med de färgstarka LCD sport nu en rad olika sekvensering lägen, nya fantastiskt visualiseras effekter (som boxare upp ovan för punch ... få det?), en accelerometer och en FM-radio, av alla saker. Video rundtur i alla blanka nya funktioner efter rasten.

Fortsätt läsa Teenage Engineering OP-1 synthesizer nu tillgänglig för pre-order, tur vi sin skinande nya funktioner (video)

Teenage Engineering OP-1 synthesizer nu tillgänglig för pre-order, tur vi sin skinande nya funktioner (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 15:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Teenage Engineering | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar