fredag 14 januari 2011

Fujitsu lanserar Esprimo FH99/CM, svartabörshajar det som världens första glasögon utan 3D-skrivbord

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/fujitsu-unveils-esprimo-fh99-cm-touts-it-as-the-worlds-first-g/:
Efter att ha sett Sharps 10,6 glasögon utan 3D-visningen i september förra året lämnade vi övertygade om att parallax barriär 3D-tekniken var långt borta från att vara redo för prime-time, och sedan vi kom för en flaska acetylsalicylsyra. Demonstrationer av Intel och Sony på CES i år visade sig dock att en hel del kan förändras i fyra månader, och vi hoppas på Japans kollektiva syn att Fujitsus Esprimo FH99/CM stationära PC följer denna trend. Det beror på Fujitsu hävdar att det är världens första glasögon utan allt-i-ett, och det är planerat att starta i landet den 25 februari med en jättestor $ 3,100 prislapp. Allt som degen får köpare en naken-eye 23-tums full-HD 3D visning plus top-of-the-line funktioner som en Blu-ray-enhet med 3D Blu-ray-stöd, en 2GHz Core i7-processor, 4 GB minne, en 2TB hårddisk, och två USB 3.0-portar. Det finns inga ord om datorn kommer att landa Stateside, men om det inte har Toshiba antytt att de kunde fylla tomrummet med en glas-fri 3D PC för sin egen genom slutet av 2011 . Ändå skulle vi inte rekommendera stampar dina 3D-glasögon ännu.

Fujitsu lanserar Esprimo FH99/CM, svartabörshajar det som världens första glasögon utan 3D-skrivbord som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 07:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Crunch Gear | källa Fujitsu.jp | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar