fredag 14 januari 2011

Getaround app gör dig till Enterprise, kan du hyra ut din vilande piskan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/getaround-app-turns-you-into-enterprise-lets-your-rent-out-your/:
Visst - du gör mycket nytta av att Zipcar app redan, men vad händer om de tabeller vändes något? För suburbanites med två bilar i garaget (varav en är att samla in stora damm), mobila app låter Getaround du vara Zipcar. Enkelt uttryckt, de med en extra fordon (eller ett fordon som rutinmässigt stannar parkerade för vissa block av tid varje dag) kan ladda sitt fordon, plats, schema och pris i app, och sedan i närheten jordbor kan rota runt och se vad som erbjuds . Om de är intresserade av att ta din rida för en dragning, kan de slå upp dig via app och enas om hur många timmar / dagar / veckor de kommer att behöva det. I huvudsak, du tittar på peer-to-peer samåkning, med Getaround fastnar 30 procent av hyreskostnaden götet, på tal om kurs, som kan variera mellan $ 4 och $ 25 per timme, med ägaren prissättningen. Dessa bygger i San Francisco kan hjälpa till källan länk att engagera sig i beta, och bli inte chockad om du ser en Tesla Roadster som anges för $ 25/hour - det är faktiskt en av Getaround första kunder, och du kan vara säker att röd skönhet kommer att ringa ditt namn i helgen.

Getaround app gör dig till Enterprise, kan du hyra ut din vilande piska publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 11:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Getaround (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar