fredag 14 januari 2011

Powermat's 2011 produkt färdplan: färgglada iPhone fall, utökade batterier och mer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/powermats-2011-product-roadmap-colorful-iphone-cases-extended/:
Mycket av det här visades upp offentligt för första gången på CES förra veckan, men vi tänkte att det kunde vara intressant att få allt som trådlös laddning företaget Powermat har planerat för 2011 till ett och samma ställe - och det är precis vad denna här bilden däck har gjort för oss. De första produkter på gång för i år är ett avgiftssystem fall för Nokia N8 , riktade för tidig Q2, tillsammans med en två-enhet bärbara laddning matta som inkluderar en inbyggd batteri (7.800 mAh!) som lovar upp till fyra fulla smartphone avgifter när du bor helt off nätet, leta efter dem för att köra $ 40 och $ 130, respektive. Senare under kvartalet, får du en vit två-enhet matta (alla Powermat s växel är svart just nu, så det är en skön omväxling i tempo), flera färgade iPhone 4 fall, en BlackBerry Torch fall, och en $ 80 så kallas Power! Case för iPhone 4 som integrerar ett externt 1.800 mAh batteri för extra saft på språng.

Går vidare till tredje kvartalet i år, ser du en dubbel-power one-enhet matta som kan drivas antingen från väggen eller en USB-port för $ 40, en bil fäste som induktivt laddar din Powermat-aktiverad enhet, och en iPod touch fall. Till slut kommer den 1X uppladdningsbara Mat sent i Q3, emballage några obestämda (eller åtminstone onoterade) mängd saft i en matta som ser ut ungefär liknar den befintliga en-enhet matta som redan finns på marknaden, som Powermat övriga batteridrivna mattor låter detta som man juice enheter när du inte är nära ett vägguttag, och det kommer att finnas tillgänglig för $ 70. Hit upp på läktaren för hela däck!

Powermat's 2011 produkt färdplan: färgglada fall iPhone, förlängd batterier och mer ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 21:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar