fredag 14 januari 2011

BlackBerry Torch 2: En ficklampa med betydligt stötte specs?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/blackberry-torch-2-a-torch-with-significantly-bumped-specs/:
Oavsett om du älskar eller hatar designen av Torch , det var aldrig där den viktigaste nötkött låg - i stället ära skulle det ha för att gå till svaga interna, tak av med en hemsk, urtvättade 480 x 360 display som inte hade någon företag sitter i en enhet som är tänkt att vara juvelen i kronan av RIM: s telefon lineupen. Tja, tak från en vild dag av BlackBerry läckor och rykten över på BGR kommer nyheten om en fackla 2 i verk som bara kan göra bra på de brister (och en hel del mer) tack vare en 1.2GHz processor, triband 14.4Mbps HSPA , en VGA-skärm på den ursprungliga facklans samma 3,2-tums storlek, BlackBerry OS 6.1, och - liksom några av de andra läckorna vi sett - integrerade NFC, vilket tyder på Nexus S kan ha börjat något bra här. Specifikationer undan, ja ... själva telefonen är nästan ett Dead Ringer för modellen den ersätter, lägga till några kromdetaljer och kalla det bra. Om BGR: s källor är på, kan du leta efter denna under tredje kvartalet på AT & T.

BlackBerry Torch 2: Ficklampa med betydligt stötte specs? En ursprungligen dök upp på Engadget tor, 13 Jan 2011 21:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar