fredag 14 januari 2011

ARMdevices: ARM-baserade Google TV-plattform "bekräftar" och kommer snart

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/armdevices-arm-based-google-tv-platform-confirmed-and-coming/:
Det ser ut som Windows kanske inte är den enda ny mark för ARM i 2011 - ARMdevices rapporterar att den har det på "mycket hög myndighet från någon på Google" som en ARM-drivna Google TV -plattformen är "bekräftad" och " kommer snart. " Denna myndighet är föga överraskande förbli anonym, dock, och tydligen har inte lämnat mycket annat i vägen för detaljer. Detta är långt ifrån första gången vi har hört talas om ARM för Google-TV, men - som ARMdevices påpekar, ARM ordförande Tudor Brown vägde även in på frågan redan i november, säger att "om Google TV är att vara mainstream Det måste bygga på en lägre effekt system ... om lägre kostnad teknik ", med ARM förmodligen passar räkningen på båda punkterna.

ARMdevices: ARM-baserade Google TV-plattform "bekräftar" och kommer snart publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 15:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa ARMdevices | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar