fredag 14 januari 2011

Motorola Atrix slå 1 mars, enligt AT & T dokument läcka?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/motorola-atrix-hitting-march-1st-according-to-atandt-document-lea/:
Motorola sagt sitt fantastiska modulära dual-core-smartphone den Atrix 4G verkar under det första kvartalet av året - och det ser ut enheten kommer att vara så sent som första kvartalet som rimligen kan hanteras. Misstänkt AT & T interna dokument funnit sin väg i händerna på Android Central, som anger en 1 mars lanseringsdatum för handenheten, samt att peka ut pentaband radiofrekvenser som kan hjälpa den ströva omkring i världen men troligtvis kommer inte att spela bra med T-Mobile data. Och vad, be berätta, är Atrix 4G? Vi får anta att du bodde i en grotta under CES om du behöver fråga, men vi är mer än villiga att ta dig upp till hastigheten med de hetaste objektet av showen - klicka bara på detta , detta och detta .

[Tack, Ahmad A. ]

Motorola Atrix slå 1 mars, enligt AT & T dokument läcka? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 00:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Electronista | källa Android Central | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar