fredag 14 januari 2011

Studie: Verizon Wireless och HTC mest ivriga att ge Android 2,2 uppdateringar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/verizon-wireless-and-htc-most-eager-to-provide-android-2-2-updat/:
Titta, om du köper en transportör-märkt Android telefonen, ska du veta gott och väl att du aldrig får se den första Android uppdateringen. Det är inte lätt att höra, men som mamma alltid sagt, sanningen är inte alltid smärtfritt. Som sagt, det finns fortfarande en del forskning du bör göra innan plocka en telefon och transportör, samt ComputerWorld har till synes gjort just detta för dig. Den metod som alla förklaras ner i källan länken, men den långa och korta av den är detta: i sista hälften av 2010, uppgraderade Verizon 33 procent av sin sub-2.2-telefoner till Froyo, medan Sprint uppdateras bara 28,6 procent av sin stabila och T-Mobile välsignat bara 12,5 procent av sina telefoner med den nya utgrävningar. AT & T bashers bör uppmärksamma, eftersom Ma Bell inte uppdaterade en enda av sina nio Android-telefoner under juni-december 2010 tidsperiod. Ja, aj. Över på handenheten sida, vi har HTC Gifting hälften av sina enheter med Froyo, medan Motorola kommer på andra med 15,4 procent och Samsung trea med 11,1 procent. Oavsett hur du skär det, det är en deprimerande studie för att titta på, och det förmodligen gör ditt beslut att hoppa över en Nexus En verkar allt mer idiotiska i efterhand. Men hey, åtminstone finns den Nexus S för att trösta dig ... om du är villig att registrera dig med T-Mob, alltså.

Studie: Verizon Wireless och HTC mest ivriga att ge Android 2,2 uppdateringar ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 17:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar