fredag 14 januari 2011

Keepin 'it real falska: Nokia N9 inte vänta på att mogna MeeGo lansering i Kina

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/keepin-it-real-fake-nokia-n9-doesnt-wait-for-mature-meego-to/:
Precis som med N8 , så med N9. Nokias första MeeGo enheten förväntas allmänt att kallas den N9 och idrotten en utdragbart QWERTY-tangentbord, men sin avlånga tid till marknaden har gett kinesiska KIRF artister chansen att slå Finland med sin egen enhet. Analysera tillsammans läckte bilder och kanske några insider info vi inte kände till, har några listiga folk sätta ihop ovanstående 14 mm-tunn reglaget, utrusta den med en 3-tums skärm, front-och bakåtvända kameror, Bluetooth, WiFi, FM-radio, microSD kortplats, dubbla SIM kapacitet och en nästan helt metallisk konstruktion. OS är någon form av Symbian lookalike, medan priset är ett i högsta grad prisvärd 700 yuan ($ 106). Du behöver bara hitta rätt marknadsstånd i Shenzhen att få din.

Fortsätt läsa keepin 'it real falska: Nokia N9 väntar inte för mogna MeeGo lansering i Kina

Keepin 'it real falska: Nokia N9 inte vänta på att mogna MeeGo att lansera i Kina publicerades ursprungligen på Engadget tor, 13 Jan 2011 18:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar