fredag 14 januari 2011

Nya super-limited edition eBoy / Engadget tröjor nu! (Uppdatering: SOLD OUT!)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/14/new-super-limited-edition-eboy-engadget-shirts-now-available/:
Du frågade, och vi har levererat! Återigen har Engadget inlett ett samarbete med lysande eBoy att ge dig en super-duper begränsad upplaga t-shirt som kommer att wow och glädja familj och vänner. Som ni kan se på bilden ovan, är den nya skjortan på grundval av vår CES / läsare meetup grafik som har varit gör rundor på platsen, med nästan alla Engadget besättningen lekte med några riktiga (och inte-så-real) tech . Den eBoy Besättningen berättar detta är deras mest färg-tung tröja som någonsin producerats (en 9 +1 process), vilket är ganska tjusig. Vi tycker det är en trevlig kamrat till vår CES 2011 täckning, och gör ett utmärkt komplement till alla mode plattans garderob. Skjortorna kommer i små, medium, stor och extra stor, och kan fås för $ 30US (plus $ 10 frakt) - men egentligen kan du sätta ett pris på ser bra ut? Om du vill beställa, följa med efter pausen och använda vår fantasi PayPal e-handelssystem. Dessutom Leverans världen runt!

Uppdatering: Förra gången vi hade tröjor, sålde de ut i ca 30 minuter. Vi har mer den här gången, men fortfarande en mycket liten kvantitet. Om du vill ha en, föreslår vi att du får i snabbt.

Uppdatering 2: Extra stor är utsåld!

Uppdatering 3: Vi sålde slut på allt! Om du inte hittar din storlek kan det fortfarande finnas tillgänglig på eBoy webbplats - Kolla här!

Fortsätt läsa Nya super-limited edition eBoy / Engadget tröjor nu! (Uppdatering: SOLD OUT!)

Nya super-limited edition eBoy / Engadget tröjor nu! (Uppdatering: OUT! SÅLD) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 14 Jan 2011 13:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar