fredag 14 januari 2011

Qualcomm lanserar dual-core Snapdragon hänvisning luren på CES 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/13/qualcomm-unveils-dual-core-snapdragon-reference-handset-at-ces-2/:
Nvidias Tegra 2 slet upp upp på CES 2011 mässan i en mängd nya tabletter , men visste inte till oss, Qualcomms efterlängtade dual-core Snapdragon gjort ett par inhopp framträdanden också. Den första var i ASUS Eee Pad MEMO , som visade upp sin tryckkänsliga pennan åtgärder på golvet, och den andra är i den nya Qualcomm referensdesignen du ser ovan. Enligt en video släpptes på Qualcomms hemsida - som du kan titta efter pausen - Qualcomm försökte distrahera tech journalister från Verizon presskonferens genom att ge dem en tjuvtitt på HTC Thunderbolt här i stället. Då, vi gillar att tänka, hjärntvättat bolaget partiet att tro på 1.2GHz MSM8660 med adreno 220 grafik är avsett för en mängd tabletter och telefoner. Självklart, om det är faktiskt fallet, kommer vi gå gärna trängseln. Var skriver vi upp?

Fortsätt läsa Qualcomm lanserar dual-core Snapdragon hänvisning luren på CES 2011

Qualcomm lanserar dual-core Snapdragon hänvisning luren på CES 2011 som ursprungligen visades på Engadget tor, 13 Jan 2011 18:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar