onsdag 12 januari 2011

En kort och anekdotiska historia Verizon iPhone 4 affären

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/a-brief-and-anecdotal-history-of-the-verizon-iphone-4-deal/:
Det är dags att börja penning epilogen till historien om hur Verizon och iPhone kom att bli lyckligt förlovad igår. Vi har redan hört en hel del om hur det senaste friaren in för att leva upp till förväntningarna, men detta betänkande håller huvudsakligen inriktat på den nygifta och deras uppvaktning. Avtalet trädde i fjol och var förmedlats av Verizon president Lowell McAdam och Apple COO Tim Cook, med input från VD Ivan Seidenberg och Steve Jobs (naturligtvis), och även om den kommersiella sidan bara tog ungefär en dag var den föregående tekniska hindret sex -till-nio månader pärs. Detta innebar att sätta Verizon mobilmaster på Apple HQ för att kontrollera signalen och undvika tillförlitlighet problem, samt ha Verizons verkställande direktör för teknik David McCarley arbete i Cupertino i mer än ett år. När det gäller resten av affären, parterna enades båda att dela in kunskap (Verizons nät planer för Apples enhet planer - skulle inte du vilja veta) och Verizon var tvungen att gå med på en logotyp fria. Som med tanke på säker-till-vara mindblowing försäljning , förmodligen är inte svårt att svälja.

En kort och anekdotiska historia Verizon iPhone 4 affären publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 12 Jan 2011 14:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mac Rumors | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar