onsdag 12 januari 2011

Yantouch Black Diamond 3D atmosfär iPhone-docka hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/yantouch-black-diamond-3d-ambience-iphone-dock-hands-on/:
Även om vi inte var upptagen sparkade upp damm på CES golv, satte vi oss ner med Taiwan-baserade Yantouch att ha en fiol med sin senaste produkt, Black Diamond. När den inte används, egentligen är det bara en vacker sfärisk svart diamant, eller åtminstone dess mångfacetterade främre halvan, men eftersläpningen i en iPhone 4 med Black Diamond app aktiverat och du får en funky ljudkänsliga humör lampa. Ovanpå detta, avgifter dockan också upp din iPhone medan den visar upp sina färger, och någonstans i botten finns det en del svart magi som kanaler ut förstärkt ljud från telefonen, även om själva högtalarna skulle vara ännu trevligare.

Ytterst ser Yantouch Den Sorte Diamant som en utveckling av plattform för potentiella tillämpningar som en utomhus temperatur indikator, eller någon form av nummerpresentation färg märkning verktyg för att se på långt håll vem som ringer. Om allt går bra kommer Yantouch ens överväga att göra en Android-version, men vi är inte säker på om $ 79 prislapp omedelbart fastnar på. Hur som helst, kolla in våra hands-on-video efter rasten.

Fortsätt läsa Yantouch Black Diamond 3D atmosfär docka händer iPhone-on

Yantouch Black Diamond 3D atmosfär iPhone-docka hands-on ursprungligen dök upp på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 20:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar