onsdag 12 januari 2011

ThinkPad X220t bilder ytan, ser ut exakt som du skulle föreställa

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/thinkpad-x220t-images-surface-looks-exactly-as-youd-imagine/:
Är du en rabiat ThinkPad fan? Har åsynen av svart plast och en röd kärna i mitten av tangentbordet kör du in i en frenetisk gadget lust? Du har sett X201 (och dess sorgliga, Atom-driven KIRF ) så vad sägs om en titt på dess förmodade uppföljning? Enligt 51nb.com, den självutnämnda "gate till professionella användare av bärbara datorer," ThinkPad X220t klipporna en DisplayPort gränssnitt, VGA-port, två USB 2.0-portar (även om de kan uppgraderas till USB 3.0 så det här blir redo för prime tid), en SD-kortläsare, kapacitiv pekskärm och penna. Och precis som sin föregångare, kommer det flip "skott i skiffer-läge. Du vet, för när du är i den sortens humör. Men bilder säger mer än ord - även bilder som har haft bakgrunden klippt ut och gjort skuggor kastas i för bra åtgärd. Se själv efter pausen.

Fortsätt läsa ThinkPad X220t bilder ytan, ser ut exakt som du skulle föreställa

ThinkPad X220t bilder ytan, ser ut exakt som du skulle tänka ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 15:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa 51nb.COM | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar