onsdag 12 januari 2011

IOS 4,3 beta anländer till devs, ger Airplay video stöd till Apps

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-beta-arrives-for-devs-brings-airplay-video-support-to-a/:
Vi hade blivit besviken att finna att IOS 4,2 bara väckt Airplay video stöd till inbyggda Apple apps på iPhone och IPAD, men det verkar som att förändrade snart - Apple har precis gjort upp de första IOS 4,3 beta, vilket gör att enh skicka video från apps eller webbsidor till en Apple TV. Det finns också en ny beta av Apple TV-programvara för att testa ut det - det inte har någon version anteckningar, så vi vet inte om det ger några extra funktioner också. En sak vi inte ser uttryckligen anges är varje omnämnande av mobil hotspot funktionalitet - och med tanke på Verizon iPhones vi såg sprang IOS 4,5, vi har en känsla det är fortfarande en bit ut. Vi låter dig veta om vi hittar något annat - håll ögonen öppna.

IOS 4,3 beta anländer till devs, ger Airplay video stöd till apps ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 16:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Apple | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar