onsdag 12 januari 2011

MetroPCS prepping äntligen Android smartphone med LTE från Samsung?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/metropcs-finally-prepping-android-smartphone-with-lte-from-samsu/:
LTE är bra ... men bara om det har fått telefoner och modem som kan dra nytta av det. Även MetroPCS slå Verizon att bli det första amerikansk operatör att lansera tekniken, det har varit skrapa av så långt med inget annat än Samsung Craft , en medelmåttig dumbphone utan kotletterna att locka de powerusers som normalt skulle vilja vara med ett 4G-nät i alla fall. Ser ut som att det äntligen på väg att förändras, men eftersom BGR: s gjorde en bild av en så kallad SCH-R510 - också från Samsung - som kör Android 2.2. Det påstås kommer ha bakåtkompatibilitet med MetroPCS "CDMA-nät (givetvis) tillsammans med en 1GHz Hummingbird kärna och 5 megapixel kamera - inte en blockbuster av någon sträcka, men ändå en helt ny plan än Craft. Ryktet säger att vi får se detta före utgången av mars för någonstans mellan $ 330 och $ 400 kontrakt-fri, frågan är, kommer det slå Big Red första LTE-telefoner på marknaden?

MetroPCS slutligen prepping Android smartphone med LTE från Samsung? ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 22:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhoneArena | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar