onsdag 12 januari 2011

Engadget har lämnat byggnaden: här var CES 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/engadget-has-left-the-building-this-was-ces-2011/:
Vi kom. Vi såg. Vi erövrat (i våra egna, gadget-besatt sätt). Ja, CES 2011 hände, och vi var där för varje hjärta att stoppa minut av det. Detta var definitivt en för rekordböckerna, inte nog med att vi få det största laget vi någonsin haft att showen, men det redskap vi såg i år var några av de mest intressanta och karriär bekräfta saker vi har tittat på i en lång tid. Från Motorola's awesome Android erbjudanden (den galna, modulär Atrix och Honeycomb -sport Xoom ), massor av fantastiska nya smartphones, att verkligen innovativa auto Tech, och anslutna TV-apparater och digitalboxar som faktiskt vettigt - Det här känns som rätt ställe att vara vid rätt tidpunkt.

Men egentligen, vad som gör CES 2011 så fantastiskt för Engadget laget är två saker: det faktum att alla våra redaktörer får vara i samma rum, lever och andas vår gemensamma besatthet (och lita på oss, vi har en absolut blast), och att vi kan ge alla galenskap i denna show till er. Vi är peppad att få komma tillsammans och bara gått nötter i år, men mellan bristen på sömn och löjlig summa inlägg som vi har gjort, vi är också väldigt glada att se våra hem igen.

Naturligtvis, det finns alltid nästa evenemang (hallå, Verizon iPhone ) och även nästa CES (hej, 2012), men tills dess, njut av bilderna nedan och Vila ögonen på vissa av dessa svindlande statistik från Engadget CES 2011 täckning!

Gallery: CES 2011 wrap-up


Vital statistik

Antal inlägg: ca. 720 (3-9 JANUARI, upp 14 procent under 2010)
Antal fotogallerier: 336
Antal videor: ca. 173
Antal podcaster: 11 ( 5 Classic , 3 HD , 3 Mobil )

Mest kommenterade inlägg: Google visar upp Android 3.0, "helt för Tablet" Honeycomb (1.001 kommentarer)
Mest sedda video: Gaming på Motorola Atrix laptop docka ... upp och ner

Procent av tiden åt att sova: 3 timmar (ned 14 procent under 2010)
3G-kort: 32
WiMAX-kort: 28
LTE kort: 1
Hypermacs: 2
DSLRs: 28
Årets låt: Rihanna ft Drake - What's My Name (Chopped. .. och skruvade)
De flesta beställningarna av In-N-Out frites på en gång: 32 (16 ordinarie, 13 Animal Style, 3 bra gjort)

Team Engadget

Markpersonal: Joshua Topolsky, Nilay Patel, Thomas Ricker, Paul Miller, Ross Miller, Darren Murph, Vladislav Savov, Sean Hollister, Chris Ziegler, Richard Lawler, Joanna Stern, Ben Drawbaugh, Sean Cooper, Don Melanson, Tim Stevens, Richard Lai , Myriam Joire, Ben Bowers

Hemmalag: Joe Flatley, Laura juni (poet pristagaren)

Särskild lag: Dan Chilton, Justin Glow, Trent Wolbe, Tchad Mumm, Jason Miller, Nina Sokoler, Jacob Schulman, Kevin Wong, Sam Sheffer, Joshua Fruhlinger, Christopher Grant

Internationellt: José Andrade, Carlos Martinez, Alberto Ballestin, Alexandra Guerrero (Dr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar