onsdag 12 januari 2011

IOGEAR droppar två nya trådlösa tangentbord, en med Bluetooth

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/iogear-drops-two-new-wireless-keyboards-one-with-bluetooth/:

IOGEAR just har avslöjat en trådlöst tangentbord att pröva dem alla, och det är träffande (om än inte kreativt) heter Multi-Link Bluetooth tangentbord med pekplatta, eller GKM611B för korta. Även enhetens namn är otymplig, har den en hel del smart drag, i synnerhet förmågan att para sig med sex separata Bluetooth-enheter upp till 30 meter bort, anpassningsbara snabbtangenter och en relativt svelte tjänstevikt på 1,9 pounds. I rödhåriga-styvbarn avdelning (om ingenting mot styvbarn, eller rödhåriga för den delen), debuterade företaget också den nya 2,4 GHz trådlöst Compact Keyboard (alias GKM681R), som vi känner oss trygga att säga fick sitt monikern artighet av en diminutivform 10,25 x 4,4 x 1-tum profil. Trots det dvärghöns storlek, packar styrelse en optisk styrkula och 16 dedikerade snabbknappar. För de på marknaden för sådana saker, Bluetooth modell går till försäljning i slutet av Q1 för $ 79,95, och 2.4GHz erbjuder kostar bara $ 59,99, vilket är ganska lite billigare än de ouftit övriga kompakta tangentbord .

Fortsätt läsa IOGEAR droppar två nya trådlösa tangentbord, en med Bluetooth

IOGEAR droppar två nya trådlösa tangentbord, en med Bluetooth ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 05:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar