onsdag 12 januari 2011

Microsoft-filer rörelse för att avvisa Apples App Store "varumärke påstående, säger sikt är generisk

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/microsoft-opposes-apples-app-store-trademark-claim-says-term/:
Att Apple hade det ursprungliga App Store är inte under tvisten men bör företaget ha rätt att hindra andra från att använda samma term för att beskriva deras program förråd? Microsoft säger nej, och har i veckan lämnat in en motion med US Patent and Trademark Office bad att det avskeda Apples varumärke yrkande om "App Store." Ansökan syftar till att garantera Apple den exklusiva användningen av termen i samband med datorprogram i stort sett, inte bara på den mobila fronten, men Microsoft hävdar att dess olika ord är generiska (eller helt enkelt beskrivande) både individuellt och som ett par. Vid sitt fall Redmond företag citerar Steve Jobs själv, vars utställning på temat Android fragmentering ingår särskilt omnämnande av flera "app-butiker" för Google OS. Det förefaller detta har varit brygga ett tag också, som den sista uppdateringen - den 7 juli, 2010 - på Apples varumärke ansökan noterar det finns en "väntan" motstånd mot detta påstående. Nu när Microsofts eskalerade sitt klagomål till att be om ett avskedande, det ska bli intressant att se på vilken sida av den stora klyftan beslutet faller.

Fortsätt läsa Microsoft filmfiler att avfärda Apples App Store "varumärke påstående, säger sikt är generisk

Microsoft-filer rörelse för att avvisa Apples App Store "varumärke påstående, säger sikt är generisk ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 03:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechFlash , IDG News (Good Gear Guide) | källa Microsofts motion [PDF] , "App Store" ansökan (USPTO) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar