onsdag 12 januari 2011

Johnson Controls Ansluten mittkonsol spelar fint med en kvartett av smartphones går vi hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/johnson-controls-connected-center-stack-plays-nice-with-a-quarte/:
Johnson Controls Ansluten mittkonsol spelar fint med en kvartett smartphones
Smartphone integrering i bilens huvudenhet är inte av så mycket användning om det bara kommer att spela bra med ett varumärke eller ett annat (vi tittar på dig, Mini Connected ). Johnson Controls är något mer öppen med hur det är att ringa Connected mittkonsolen, i grunden ett ramverk som OEM-och eftermarknaden beslutsfattare radio kan bygga vidare på att skapa sina ultimata infotainmentsystem. Det ganska naturligt förenat och spelade ljud över USB eller Bluetooth, utöka det med stöd för Pandora och till och med Terminal Mode , som har genomförts på en Nokia N97 , replikerar telefonens UI exakt. Det finns både pekskärm och jog kontroller ringa, och enheten kan hämta data direkt från en smartphone eller via en ansluten USB-3G-modem. Eller det är teorin, åtminstone. Enheten på displayen var lite buggig och inte tillförlitliga nog för oss att få en video av den i aktion, men med lite tur det ska rensas upp och slå produktion stackar centrum ... så småningom.

Johnson Controls Ansluten mittkonsol spelar fint med en kvartett av smartphones går vi hands-on ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 12 Jan 2011 11:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar