onsdag 12 januari 2011

iPhone möter Arduino, tilt joystick för mobila spel resultat (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/12/iphone-meets-arduino-tilt-joystick-for-mobile-games-results-vi/:
Även om spel som Infinity Blade kan vara väldigt roligt på iPhone, det går inte att komma runt det faktum att touchscreen-centrerad, knapplösa enheter inte erbjuder den bästa gaming ergonomi. Ett modding projekt gått fruktansvärt rätt, dock kan bara fixa det rätt upp för oss alla. Shane Wighton bestämde sig för att bygga en robot för att försöka slå sin favorit iPhone spel, fylld med en webbkamera och en Arduino setup, men i färd med att göra så han "bara insåg att [han] gjort en mekanism för att spela luta baserade telefon spel med en joystick. " Ja indeedy, var en av de mest fantastiska DIY Speltillbehör byggd av lyckträff så mycket som design. Se det revolutionerande mobila spel strax efter paus.

Fortsätt läsa iPhone möter Arduino, tilt joystick för mobila spel resultat (video)

iPhone möter Arduino, tilt joystick för mobila spel resultat (video) som ursprungligen visades på Engadget , ons, 12 Jan 2011 02:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq , TouchArcade | källa Mekaniskt Lutande | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar