onsdag 12 januari 2011

Satarii Star kamera bas följer dina rörelser, kan förekomma om pengarna's höjde

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/satarii-star-camera-base-follows-your-every-move-might-exist-if/:
Ser lite ut som en universell Sony Party-shot , Satarii Star är den upp på fundraising plats IndieGoGo just nu med ett enkelt mål: att hitta tillräckligt många människor som är villiga att betala för ett action-spårning bas för sin kamera för att få saken produceras. Konceptet är enkelt - använd den medföljande iPhone och standard stativ fästen att sätta kameran i ditt val, ta fjärrsensorn och bifoga det till objektet, djur eller människa du vill spåra, och låta "er rip - så länge du håller dig inom 8 meter (ungefär 26 fot) kommer basstationen med vidhängande kamera rotera upp till 180 grader för att hålla verksamheten på ramen. När detta skrivs de är ungefär halvvägs till sitt mål till $ 20 grand - och de har redan slängt ihop en fungerande prototyp, så du vet att du inte finansieringen ren vaporware. Följ paus för en demo, och medan du ändå håller på, gå vidare och berätta av alla dina vänner - du behöver inte dem för att hålla kameran medan du film magiska trick för YouTube längre. Poäng!

Fortsätt läsa Satarii Star kamera bas följer dina rörelser, kan förekomma om pengarna's höjde

Satarii Star kamera bas följer dina rörelser, kan förekomma om pengarna's höjde ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 23:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IndieGoGo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar