onsdag 12 januari 2011

Nintendos Game Boy Advance SP hade en gång en autostereoscopic skärm

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/11/nintendos-game-boy-advance-sp-once-had-a-autostereoscopic-scree/:
Det kan verka som 3D sprungit ur askan av missnöje - för att inte tala röd / blå glasögon - men Nintendo har aldrig slutat tro. Det har varit hemligt raffinering stereoskopisk teknik för år i lik av Game Boy Advance och GameCube. Och medan president Satoru Iwata redan nämnts i början av förra året att GameCube hade gömt 3D-kretsar, avslöjade han nyligen att 3DS s autostereoscopic panel faktiskt går tillbaka till clamshell Game Boy Advance SP. Vilket, som ni kanske minns, även när lekte en pekskärm . Vid den tiden sin berättelse går, LCD monitor var för låg för att generera en skarp bild, men den optiker-vänliga glasögon utan Tech var redan på plats. Självklart, om du verkligen vill ha tillgång till historieböckerna, kan du överväga att Nintendos inträde på marknaden att vara Famicom 3D System shutter glasögon på bilden ovan ... som drabbade butiker i Japan redan på 1986. Ja, vi vet.

Nintendos Game Boy Advance SP hade en gång en autostereoscopic skärm som ursprungligen visades på Engadget on Tue, 11 Jan 2011 18:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa Iwata ber (Nintendo) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar