fredag 7 januari 2011

Ford introducerar MyFord mobilen för smartphones

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/ford-tells-us-all-about-myford-mobile-for-smartphones/:
Tyvärr Ford inte styrker att en Focus Electric att den ansåg det lämpligt att retas med tidigare i veckan, men vi kan nu berätta allt om det nya smartphone app som låter dig övervaka uttaget av ... vissa Ford. App kallas MyFord mobil-och IT erbjuder liknande funktioner till program vi redan har sett för Nissan Leaf och Chevy Volt , särskilt bilens laddningsstatus på avstånd och leverera några klimat inställningar för att se till att bilen är ordentligt varmt eller kallt innan du lämnar på din kall eller varm pendla. Bilen kommer också att låta dig hitta bilen med GPS och när du gör, låsa upp dörrarna med telefonen.

När bilen och app lanseringar kommer det att finnas versioner för Android , Blackberry och IOS , men intressant nog blir det en en HTML-5 webbläsaren att även kommer att arbeta på featurephones . Ja, featurephones. Intressant, kan app laddas automatiskt ... oavsett mysterium fordon du ansluter den till vid den optimala tidpunkten för natten så att du får den lägsta kostnaden för din juice, automatiskt dra ner priserna från din verktyget så att du inte behöver oroa sig för det. Det är vad vi kallar smart. Och sparsam.

Återigen app kommer att finnas tillgänglig med en viss bil som har en kontakt varje gång att vissa bilar är tillgänglig, och om du vill veta när det kommer att hända att du kommer att få vänta.

Gallery: MyFord Mobil

Fortsätt läsa Ford introducerar MyFord mobilen för smartphones

Ford introducerar MyFord Mobile App för smartphones som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 Jan 2011 00:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar