fredag 7 januari 2011

HyperMac externa hårddisk kapsling för IPAD hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/06/hypermacs-external-hard-drive-enclosure-for-ipad-hands-on/:
HyperMac är mera känd för dess makt-förlängning lösningar än de andra kringutrustning, men denna ändå-oanmälda IPAD extern hårddisk låda vi såg vid bolagets monter är verkligen intressant. Kan acceptera en standard 2,5-tums hårddisk har borstad metall låda två miniUSB hamnar runt tillbaka - ett för att ansluta till din dator, och en annan för att ansluta till din iPad. Tyvärr, till skillnad från andra IPAD förvaringslösningar som AirStash , eftersom det gränssnitt via Apples USB-kamera-adapter, är du begränsad till bilder och video innehåll bara. På toppen av det, det fungerar bara med IPAD eftersom iPhone och iPod touch inte stöder just tillbehör. Riktpriset punkten är runt $ 100 utan några fysiska disk - ja, det är en BYOHD affär - som definitivt är brantare än vi skulle vilja, särskilt med tanke på begränsad funktionalitet. Men ändå, om du har mer innehåll än yta att avvara, kanske du vill titta på att välja en av dessa upp när det droppar i någon gång senare denna månad.

HyperMac externa hårddisk kapsling för IPAD hands-on ursprungligen dök upp på Engadget tor, 6 januari 2011 19:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar