fredag 7 januari 2011

Geohot demos homebrew på "jailbreakad" PS3, lovar Sony att "fixa" via Programuppdatering (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/geohot-demos-homebrew-on-jailbroken-ps3-sony-vows-to-fix-vi/:
Vi såg bara hur du nu kan lägga till ett Installera paketfiler alternativ till PS3 med hjälp av några custom firmware, men det jäkla hacker George " Geohot "Hotz har tagit det ett steg längre genom att visa homebrew på ett snabbt, Mr Blurrycam-godkänd video. Det är en barebone app som bara säger "sup dawg, det geohot," men i verkligheten är det ett ganska stort steg. Geohot s förutsatt filen på sin hemsida tillsammans med en kopia av METLDR rot nyckeln som gör det möjligt för homebrew. Sony, under tiden, har utfärdat ett uttalande som sade att det kommer att "fixa problemen genom nätverket uppdateringar, men eftersom detta är en säkerhetsfråga, vi kan inte ge dig någon mer information." Detta strider mot vad pytey från fail0verflow (den berömda grupp som kickstarted denna nya omgången av hackning) bara berättade för BBC, "det enda sättet att åtgärda detta är att fråga nya hårdvaran ... Sony kommer att acceptera detta." Hej, åtminstone du kommer att bli i gott företaget , eh Sony? Kolla geohot s "proof of concept-video efter rasten.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Geohot demos homebrew på "jailbreakad" PS3, lovar Sony att "fixa" via Programuppdatering (video)

Geohot demos homebrew på "jailbreakad" PS3, lovar Sony att "fixa" via Programuppdatering (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 Jan 2011 10:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Edge , Geohot | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar