fredag 7 januari 2011

Ion iCade hands-on: spel på IPAD som det är 1979 (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/ion-icade-hands-on-gaming-on-the-ipad-like-its-1979-video/:
Ni kanske minns ThinkGeek är ganska övertygande April Fools ' upptåg förra året: iCade skåp för IPAD . Nu, av den hårda bönor på Ion, de båda företagen höll händerna och vände tack denna helt RAD koncept till verklighet (även om de är definitivt inte den första ). Kom sen våren kommer retro spelentusiaster kunna plocka upp en av dessa välbyggda Bluetooth joystick kit för $ 99 direkt från Ion, och så småningom kommer att göra det i hela dammen för ca € 99 och £ 79. Oroa dig inte, det blir massor av klassiska spel tillgängliga för att passa iCase artighet av Atari , som redan har Asteroids arbetar vackert på IPAD (och det är faktiskt mycket svårare än det ser ut), eventuellt IOS spel som tar en Bluetooth- ingång perifera bör också spela bra med iCade. Hands-on-video efter rasten.

Fortsätt läsa Ion iCade hands-on: spel på IPAD som det är 1979 (video)

Ion iCade hands-on: spel på IPAD som det är 1979 (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 Jan 2011 10:08:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar