fredag 7 januari 2011

Sprint-ID för Samsung Galaxy Tab hands-on

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/sprint-id-for-samsung-galaxy-tab-hands-on/:
Lanserades redan i oktober, Sprint-ID är transportörens tjänst för djupt avhudning din Android enhet med en kurator urval av bakgrundsbilder, ringsignaler och program - se det som telefon anpassning för människor som inte har tid (eller tålamod) för att hitta och installera saker de vill. För närvarande finns på tre modeller - LG Optimus S , Sanyo Zio , och Samsung Transform - Vi hade hört att tjänsten så småningom skulle vara att sprida till andra telefoner och även till Galaxy Tab , vilket leder till den uppenbara frågan: Hur ID förpackningar skala till de större formfaktor och högre skärmupplösning?

Nå, är det korta svaret att de inte - åtminstone inte ännu. Vid en Sprint även sista kvällen vi hade en chans att spela med en flik som hade fått Sprint ID firmware uppdatering tidigt, och befintliga förpackningar avsedda för telefoner som vi försökte producerat en mängd olika resultat från meddelanden kraft nära konstiga utseende startskärmar . Det är inte att säga att förpackningarna inte kan utformas för att stödja Tab, givetvis - en för Sprint anställda som var förinstallerat och utformats speciellt för att dra nytta av den extra skärmen fastigheter ser bra - men förpackningar ute nu tycks inte spela bra. Detta kan förklara varför uppdateringen inte har släppts ännu, eftersom Sprint antingen måste se till varje förpackning fungerar med alla ID-aktiverade produkter eller ställa in pack butik för att blockera Tab ägare från att ladda ner oförenliga förpackningar. Kolla galleriet!

Sprint-ID för Samsung Galaxy Tab hands-on ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 7 jan 2011 09:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar