fredag 7 januari 2011

PixelQi demos sin 7-tums bildskärm, arbetar på en 9,7-tums version

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/pixelqi-demos-its-7-inch-displays-working-on-a-9-7-inch-version/:
Vi hade en föraning som PixelQi skulle ta sin 7-tums bildskärm till Vegas, och hör och häpna vi en skymt av den unika transreflektiv visas idag. (För dem som levt under en sten och inte är bekant med PixelQi - den höga kontrasten 3Qi skärmar gör det möjligt att bakgrundsbelysningen ska stängas av, inte bara det spara energi, men det är lätt att läsa i dagsljus.) De mindre, 1024 x 600 upplösning displayer, bra, mindre än tidigare 10,1-tums version. De flesta av dem var dock bara ansluten till demonstration styrelser. Det var en in i en Viliv X70 , men återigen, det var bara en PixelQi mod.

Den större historia vid PixelQi monter, men kom från dess grundare Mary Lou Jepsen, som inte bara lovar att produktionen är ramp ganska bra på både 7 - och 10,1-tums tabletter, men att företaget arbetar på en högre upplösning 1280 x 800-upplösning 10,1-tumsskärm och en 9,7-tums skärm för en partner. Vi ska inte läsa in att alltför mycket, men hon hävdar att de fortsätter att arbeta med stora företag. Hon förklarade också vad vi har hört förut - att mycket av det begränsade utbudet frågor hänföras till lågkonjunkturen och att många företag har ändrat sin kurs efter IPAD infördes för att göra tabletter. Självklart nuvarande 10,1-tums skärm är utgångspunkten att fartyget i Notion Ink Adam , men vi väntar fortfarande på att äntligen få se spelet förändras tekniken i en tablett eller bärbara dator från en större tillverkare. Med det lämnar vi er med ett gäng bilder på tabletter och netbooks med PixelQi visar att du verkligen inte kan köpa just nu men det kommer säkerligen att göra dig dregla.

PixelQi demos sin 7-tums bildskärm, arbetar på en 9,7-tums version som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 jan 2011 05:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar