fredag 7 januari 2011

Ocosmos O-Bar Smart TV / Google TV controller hands-on på CES 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/ocosmos-o-bar-smart-tv-google-tv-controller-hands-on-at-ces-20/:
Ocosmos var inte bara visa upp en ny duo av Windows 7 handhållna spelmaskin här på CES, men också en nymodig avlägsen i sin O-Bar linje . Den här killen är en UltraSlim Bluetooth fjärrkontroll, konstruerad för att styra digitalboxar, spelkonsoler och ansluten HDTV. Detaljer var lite otydlig (minst sagt) om exakt hur det hela skulle fungera, men tydligen bolagets ytterst intresserad licensierar tekniken undersidan av den för användning i andra fjärrkontroller. Vi får intrycket att El Goog inte vet om att Google TV-logotypen finns på botten, och folk i montern noteras att detta bara var en attrapp i demonstrationssyfte. Målet skulle vara att placera ett virtuellt tangentbord på den kapacitiva bildskärmen, därefter gör soffan invånarna att bang sökningar efter visar på deras set. Av okänd anledning, det finns också ett par axelknappar på toppen, möjligen för inbyggda spel. Den här är förväntas kunna levereras senare i år för en hemlig summa, förmodligen sans använda Googles varumärke.

Ocosmos O-Bar Smart TV / Google TV controller hands-on på CES 2011 som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 Jan 2011 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar