fredag 7 januari 2011

Griffins Beacon Universal Remote Control System ger dongle utan kontroll till din smartphone

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/griffins-beacon-universal-remote-control-system-brings-dongle-f/:
Dike dessa donglar och kasta ut de fall , nästa nivå av smartphone-som-universal-fjärrkontroll tekniken är här. Beacon Universal Remote Control System från Griffin Technology och Dijits förvandlar din iPhone och andra IOS enheter i allsmäktig fjärrkontroller, genom omvandling av Bluetooth-signaler till IR-kommandon som din stereo, TV och andra enheter kan känna igen. Ihopkopplade med Dijit Universal Remote App, Beacon, som ser något som liknar ett spel visa summer, konverterar pekskärmen till en avlägsen, göra alla till fall, donglar och till och med sladdar onödiga - det kan köras upp till två månader på fyra AA batterier. Beacon träffar marknaden i maj 2011 för $ 79,99, men om du är lycklig nog att vara på CES i veckan, kan du kolla in en demo på Griffins monter.

Griffins Beacon Universal Remote Control System ger dongle utan kontroll till din smartphone ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 jan 2011 00:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Griffin Technology | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar