fredag 7 januari 2011

Splashtop Remote Desktop tillägger Android kompatibilitet, öppnas en annan väg för Windows fjärråtkomst

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/splashtop-remote-desktop-adds-android-compatibility-opens-anoth/:
Vi är inte riktigt säker på att vi är på samma sida som Splashtop : s koncernchef, som är till synes på ett uppdrag att "bygga bron mot världen" men vi är alla för en fjärråtkomst klient för Googles mobila operativsystem. Strax efter att få din Windows-PC till iPhone, iPod och IPAD, ovan nämnda företag har utfärdat nu en Android klient. Som du skulle nog gissa, gör det vem som helst med en Android-baserad smartphone eller tablett för att utnyttja sina nätverksanslutna Windows-dator med innehåll och program både tillgänglig. Enligt företaget, det ska låta Android användare att "lyssna på musik, komma åt alla sina filer och program och spela PC och Flash spel på distans." Vi är lite hesitent att tro på allt som kommer att vara genomförbara på några av de nedre änden telefoner, men åtminstone är det där ute att prova (om du är villig att gå skilda vägar med $ 4.99).

Fortsätt läsa Splashtop Remote Desktop tillägger Android kompatibilitet, öppnas en annan väg för Windows fjärråtkomst

Splashtop Remote Desktop tillägger Android kompatibilitet, öppnas en annan väg för Windows fjärråtkomst ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 januari 2011 07:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Splashtop | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar