fredag 7 januari 2011

Ocosmos visar upp nästa generations OCS1 Windows 7 handenheter på CES 2011 (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/ocosmos-showcases-next-gen-ocs1-windows-7-handhelds-at-ces-2011/:
Så, här är en intressant historia. Som gör att Ocosmos retade oss i front slutet av denna vecka? Den version med utdragbart QWERTY-tangentbord har nixed, så de hoppas på och ber för ett release datum på att man kan hålla rätt på drömma. Men de andra enheterna är mäktiga verkliga, och företaget svär upp och ner det är på väg att fartyget 'em båda, trots att de inte har en fungerande enhet här på CES. Den OCS1U kommer att baseras på Intels Oak Trail plattform (1,5 GHz), och om allt går bra, det ska fartyg under första halvåret i år. Enheten skall baseras på Windows 7, och kommer att vara "konkurrenskraftigt prissatta" jämfört med IPAD - så med andra ord, runt $ 500 eller så.

Övriga specifikationer kommer att omfatta 802.11b/g/n WiFi, tillval 3G, 3,0 Bluetooth, GPS, en 5-tums kapacitiv pekskärm (1024 x 600), en 32GB / 64GB SSD, microSD-kortplats, HDMI / USB-portar, en inbyggd accelerometer och främre (1,3 megapixel) / bak (3 megapixel) kameror. Dessutom är både av joysticken kuddar - som flanken skärmen till vänster och höger - kommer att vara helt anpassningsbara, så att de kan göra en sak medan det i ett spel och en annan vid hantering av Office-uppgifter. Den OCS1E är en skärm som bara affären, med samma inre konstruktionen. För att lägga till joysticks till denna, behöver du antingen en magnetisk docka eller en folio fall, vilka båda har Bluetooth joystick kuddar inbäddad. Den här killen är förväntas levereras i slutet av året eller i början av 2012, men det är naturligtvis för tidigt att bedöma prissättningen. Ta en närmare titt i galleriet nedan och videon bara förbi paus.

Fortsätt läsa Ocosmos visar upp nästa generations OCS1 Windows 7 handenheter på CES 2011 (video)

Ocosmos visar upp nästa generations OCS1 Windows 7 handenheter på CES 2011 (video) publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 7 januari, 2011 11:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar