fredag 7 januari 2011

NVIDIA visar oss Tegra 2 gameplay på Atrix 4G och Optimus 2X (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/nvidia-shows-off-tegra-2-gameplay-on-atrix-4g-and-optimus-2x/:
Vi kan inte föreställa sig hur detta kan ha fallit er uppmärksamhet, men LG och Motorola används årets CES att rulla ut smartphone världens första dual-core enheter i form av Atrix 4G och Optimus 2X . Båda är uppbyggda kring NVIDIAs 1GHz Tegra 2 chip, som har varit mest populära grej här i Vegas efter gratis mat och rider shuttle (Moto även har Droid Bionic , en 4,3-tummare på väg till Verizon, använder det). Men vad betyder det extra kärna frågan till dig? Tja, bortsett från underlätta 1080p video uppspelning på båda telefonerna, gör det dem helt formidabel mobila spel stationer. NVIDIA tog sig tid att visa oss ett par spel att hanteras med lätthet av 2X och Atrix innan framhåller att den inte lämnar det helt upp till Google att ge den fängslande innehåll för sin hårdvara. Gaming är trots allt nära till GeForce maker hjärta, och vi fick höra att NVIDIA har ett nära samarbete med utvecklare för att hjälpa dem att utnyttja den extra eldkraft Tegra 2 för att leverera snyggare, glansigare saker på skärmen. Vi informerades också om införandet av ett Tegra Zone, en Android-app som ska fungera som ett skyltfönster Tegra partners bakverk, oavsett om de är video-eller spelinnehåll, fastän du inte bör frukta spöke splittring här - det är inte en separat App Store kommer alla inköp riktas via Android Market. Hur som helst, nog pratat, det finns video att ses efter rasten.

Fortsätt läsa NVIDIA visar oss Tegra 2 gameplay på Atrix 4G och Optimus 2X (video)

NVIDIA visar oss Tegra 2 gameplay på Atrix 4G och Optimus 2X (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 7 jan 2011 03:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar