fredag 7 januari 2011

Haier lanserar WiFi utrustad Net Connect LED HDTV tar Yahoo anslutna TV med på resan

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/07/haier-launches-wifi-equipped-net-connect-led-hdtvs-takes-yahoo/:
I ett försök att undanröja stora ansträngningar från Boxee , Logitech , Roku , och Apple , den nya linjen av HDTV från Haier syftar till att innehåll på Internet och strömmande video i ditt vardagsrum utan att detta överskott hårdvara. Hellre än att ha en annan svart låda slåss för utrymme i ditt nöjescentrum, Haier är Net Connect LED-displayer har WiFi-möjligheter och Yahoos ansluten TV bakas i att leverera innehåll. Förutom att Yahoos apps, TV-apparater kommer också ge tittarna tillgång till Hulu Plus, Blockbuster on Demand, Film Frisk och Netflix. Tyvärr har inte vi har inte specifikationer, priser eller en release datum för apparater, men vi vet att de kommer att ha fjärrkontroller med en dedikerad knapp Netflix , som är säker på att behaga den otåliga filmen watcher i oss alla.

Fortsätt läsa Haier lanserar WiFi utrustad Net Connect LED HDTV tar Yahoo anslutna TV med på resan

Haier lanserar WiFi utrustad Net Connect LED HDTV tar Yahoo anslutna TV med på resan publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 7 Jan 2011 06:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar